graphicanews

Affinity V2

Νέα έκδοση των λογισμικών Affinity από τη Serif

την 6 Φεβρουαρίου, 2023

Νέα πρότυπα στα “δημιουργικά λογισμικά” υπόσχεται να θέσει η βρετανική Serif, με το λανσάρισμα της δεύτερης έκδοσης των δημοφιλών λογισμικών της Affinity Designer, Photo και Publisher.

Το πακέτο λογισμικών Affinity Version 2, που αποτελείται από τα τρία -ανεξάρτητα- λογισμικά σχεδιασμού, κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και επανασχεδιάστηκε από την αρχή παρέχοντας στους κατόχους νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Όλη η σουίτα Affinity καλύπτει πλέον λειτουργικά Mac, PC και iPad.

Τα προϊόντα Affinity, που αποτελούν μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους στα λογισμικά σχεδιασμού, έχουν κερδίσει μερικά από τα μεγαλύτερα βραβεία στον κλάδο, επαίνους από κριτικούς και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Τα λογισμικά, εφόσον αγοραστούν ξεχωριστά, κοστίζουν εφάπαξ μόλις €84,99 έκαστο, χωρίς να απαιτούνται συνδρομές, όπως συμβαίνει πλέον με άλλες δημοφιλής σουίτες.
Στην περίπτωση δε που κάποιος θέλει να προμηθευτεί και τα τρία εργαλεία σχεδιασμού, η εταιρεία τα προσφέρει με €199,99 ή με €149,99 στην περίπτωση που έχει ήδη αγοραστεί στο παρελθόν κάποιο λογισμικό της πρώτης έκδοσης (V1). Τη δυνατότητα αυτή η εταιρεία την ονομάζει Affinity V2 Universal Licence και είναι διαθέσιμη τόσο για περιβάλλον MacOS & IPadOS όσο και για Windows.

Όλες τις βελτιώσεις και τα νέα εργαλεία που έχουν προστεθεί μπορείτε να τα δείτε από εδώ, ή να τα ανακαλύψετε μόνοι σας εγκαθιστώντας δωρεάν τη σουίτα για 30 ημέρες.

Affinity v2